Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/psa01/borgmanborgman.nl/httpdocs/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/psa01/borgmanborgman.nl/httpdocs/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40 Koffie - Borgman Borgman - De koffie van Leiden

Koffie

Borgman Borgman is een kleine koffiebranderij gelegen aan de Nieuwe Rijn in het centrum van de Leidse binnenstad. Met onze vers gebrande bonen proberen we voor iedere gast de ideale koffiebeleving te creëren. Een beleving voor thuis, bij ons of ergens anders.

In de Giesen W6-koffiebrander die voorin de winkel staat, branden we 2 a 3 keer per week koffiebonen die we zorgvuldig uitzoeken op kwaliteit, smaak en seizoen. De bonen worden gebrand volgens de slow roast-methode. Dankzij de duur en de lage temperatuur van dit brandproces kunnen we een natuurlijke zachte koffiesmaak creëren. Een koffie met veel aroma’s en fruitige tonen is bij ons geen verrassing in het assortiment. Smaken van koffie zijn onder andere afhankelijk van herkomst van de koffieboon.

Koffiebonen

In ons assortiment vindt u bonen uit verschillende landen en continenten voor zowel filter- als espressokoffie. Iedere boon met zijn eigen karakter en eigen manier van bereiding. Zo kunnen we voor u de mooiste smaken naar boven brengen. U kunt zowel thuis, in uw winkel, op kantoor of bij ons van onze verse koffie genieten.

…..FILTER

Ethiopië Chelelektu

gewassen heirloom

Levendig, bloemig, citrus, perzik

Kenya Kahuro

gewassen SL28 & SL34

Toffee, karamel, mildzuur

…..ESPRESSO

Borgman Borgman Blend

Brazilië, Costa Rica &  Guatemala
Zoet, kruidig en chocolade

Brazilië Carmo do Minas

natural yellow catuai

Notig, zoet, zwarte bes & hibiscus

Costa Rica Llano bonito

gewassen caturra & catua

Heldere zachte smaak, sinaasappel, chocolade

Guatemala Finca Isnul

gewassen catuai

Zoet, groen fruit, chocolade in de nasmaak

Honduras Santa Rosa

gewassen caturra, bourbon & catuai

Fruitig & melkchocolade

Nicaragua Santa Maria de Guadalupe

gewassen red caturra

Rijpe pruimen, goede zuren & wijnachtig zoet

 


Intresse in het kopen van een zakje borgmanborgman? Mail naar info@borgmanborgman.nl of bel  071 – 566 55 37 om een bestelling te plaatsen.

Facebook instagram