Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/psa01/borgmanborgman.nl/httpdocs/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/psa01/borgmanborgman.nl/httpdocs/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40 Mogelijkheden - Borgman Borgman

Mogelijkheden

Je kunt bij onze koffiebranderij natuurlijk terecht voor koffie met lekkers en koffiebonen voor thuis, maar de mogelijkheden zijn uitgebreider. Bekijk wat Borgman Borgman voor u kan betekenen, zakelijk of privé.

Workshops

Wil je meer weten over de basisvaardigheden voor het koffie zetten en/of het koffie branden? Volg dan onze barista-workshop!

Leer alles over:

  • de herkomst van koffie
  • het branden van de bonen
  • de juiste afstellingen voor uw koffieapparaat
  • het zetten van de koffie
  • het schuimen van melk

Kortom: alles over koffie! Leuk als bedrijfsuitje of met vrienden en familie. Je volgt al een workshop bij Borgman Borgman vanaf 35.- per persoon (vanaf 6 personen). Informeer naar de mogelijkheden. Inschrijven? Stuur een e-mail aan info@borgmanborgman.nl en we nemen zsm contact op.

Monkey Chief Thee

Dat we bij Borgman Borgman altijd op zoek zijn naar de beste en lekkerste koffiebonen, neemt natuurlijk niet weg dat we ook gek zijn op thee. We willen graag de beste producten voor onze gasten. Met natuurlijk de lekkerste smaken! Als het dan ook nog een origineel en leuk merk is zoals Monkey Chief Tea, dan zijn wij om. Er zijn vijf smaken om te proeven, dus we zien alle theeliefhebbers graag verschijnen!

Samenwerkingen

BorgmanBorgman werkt graag samen met andere bedrijven, is lid van diverse verenigingen en neemt deel aan uiteenlopende initiatieven.

Restaurants

Diverse restaurants in de omgeving schenken al hun favoriete Borgman Borgman koffie. In overleg met de chef-kok/eigenaren helpen wij graag met het vinden van de koffie samen die het best past bij het restaurant. Uiteraard gaat hier een cupping aan vooraf. En natuurlijk bieden wij ook begeleiding bij het opleiden van personeel en het trainen van barista’s.

Hebt u ook interesse in koffiebonen van Borgman Borgman? Neem dan contact op. Benieuwd met wie wij al samenwerken?

Zakelijke markt

Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken hoe leuk het is om echt lekkere koffie aan hun relaties voor te zetten! Bijvoorbeeld:

Ook interesse in koffie voor uw onderneming? Neem dan contact op met Rien Borgman