top of page

Je kunt bij onze koffiebranderij natuurlijk terecht voor koffie met lekkers en koffiebonen voor thuis, maar de mogelijkheden zijn uitgebreider. Bekijk wat Borgman Borgman voor u kan betekenen, zakelijk of privé.

Latte art 2_edited.jpg

mogelijk

heden

workshops

Wil je meer weten over de basisvaardigheden voor het koffie zetten?

Volg dan onze barista-workshop!

Leer alles over

  • de herkomst van koffie

  • de juiste afstellingen voor uw koffieapparaat

  • het zetten van de koffie

  • het schuimen van melk

Kortom: alles over koffie! Leuk als bedrijfsuitje of met vrienden en familie. Je volgt al een workshop bij Borgman Borgman vanaf € 45.- per persoon (vanaf 6 personen). Informeer naar de mogelijkheden. Inschrijven? Stuur een e-mail aan info@borgmanborgman.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

samenwerkingen

BorgmanBorgman werkt graag samen met andere bedrijven, is lid van diverse verenigingen en neemt deel aan uiteenlopende initiatieven.

HORECA

Diverse restaurants in de omgeving schenken al hun favoriete Borgman Borgman koffie. In overleg met de chef-kok/eigenaren helpen wij graag met het vinden van de koffie samen die het best past bij het restaurant. Uiteraard gaat hier een cupping aan vooraf. En natuurlijk bieden wij ook begeleiding bij het opleiden van personeel en het trainen van barista’s.

Heeft u ook interesse in koffiebonen van Borgman Borgman? Neem dan contact op.

Benieuwd met wie wij al samenwerken?

Reflectatie glas Tom.JPG

zakelijke

markt

Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken hoe leuk het is om lekkere koffie aan hun relaties voor te zetten, zoals:

Ook interesse in koffie voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op.

bottom of page